POLÍTICA DE GALETES

 

Informació sobre galetes

Atesa l’entrada en vigor de la modificació referent de la “Llei de serveis de la societat de la informació” (LSSICE) establerta pel Reial decret 13/2012, es requereix obtenir el consentiment exprés de l’usuari de totes les pàgines web que fan servir galetes prescindibles, abans que s’hi navegui.

Què són les galetes?

Les galetes, i altres tecnologies similars com ara els objectes locals compartits, les galetes flash o els píxels, són eines emprades pels servidors Web per desar i recuperar informació sobre els visitants, i també per oferir un funcionament correcte del lloc.

Amb l’ús d’aquests dispositius el servidor Web pot recordar dades relatives a l’usuari; per exemple, les preferències per a la visualització de les pàgines del servidor, el nom i la contrasenya i els productes que més l’interessen, entre d’altres.

Galetes afectades per la normativa i galetes que queden excloses

Segons la directiva de la UE, les galetes que requereixen el consentiment informat per part de l’usuari són les galetes d’analítica i les de publicitat i filiació. En queden excloses les de caire tècnic i les necessàries per al funcionament del lloc web o per a la prestació de serveis que l’usuari hagi sol·licitat expressament.

 

Quin tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

Sobre els tipus de galetes, podem parlar de cinc grans grups:

  • Galetes analítiques: recullen informació de l’ús que es fa del lloc web.
  • Galetes socials: són les necessàries per a les xarxes socials externes.
  •  Galetes d’afiliats: permeten fer seguiment de les visites procedents d’altres webs, amb què el lloc web formalitza un contracte de filiació (empreses de filiació).
  • Galetes de publicitat i de comportament: recullen informació sobre les preferències i tries personals de l’usuari (retargeting).
  • Galetes tècniques i funcionals: són les estrictament necessàries per fer ús del lloc web i per a la prestació del servei contractat.

 

Galetes De Tercers

En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units amb seu central a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis, aquests utilitzen galetes que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats en la web Google.com. Incloent la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google.

L’Usuari accepta expressament, per la utilització d’aquesta pàgina web, el tractament de la informació recollida en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentats. I així mateix, reconeix conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament d’aquestes dades o informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada a tal fi al seu navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de galetes en el vostre navegador pot no permetre-li l’ús ple de totes les funcionalitats de la pàgina web.

 

Revocació del consentiment per a instal·lar galetes

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador:

Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Per a contactar i/o efectuar reserves a través d’aquesta web, els Usuaris han de proporcionar a Alberg la BRUNA, certes dades de caràcter personal a través d’un Formulari (en endavant, les “Dades Personals”). L’Alberg la BRUNA tractarà de forma automatitzada les Dades Personals per a poder satisfer el servei (donar resposta adequadament a preguntes i altres sol·licituds). Al completar i enviar els corresponents Formulari, l’Usuari accepta i autoritza a que les seves Dades Personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de l’Alberg la BRUNALes dades proporcionades no seran utilitzades ni cedides a altres persones. Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.Si desitja accedir a les seves dades, modificar-les, cancel·lar-les o oposar-se al seu tractament ha de dirigir-se a l’Alberg la BRUNA Si ho desitja pot trucar al + 34 973 510 876 o enviar un correu electrònic a info@alberglabruna.com, especificant la seva petició.